Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z wifi po stanie wstrzymania/hiberbacji

Eryk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

posiadam laptopa Lenovo ideapad Y530. wszystko ładnie działało do puki nie padła mi bateria i włączył się stan wstrzymania lub hibernacji. przechodzi w ten stan przy 10% baterii. po uruchomieniu komputera nie działa mi wifi.

w centrum sieci i zarządzania > zmien ustawienia karty sieciowej > mam karte sieciową bezprzewodową wlaczoną lecz mam brak połączenia

sterowniki do wifi reinstalowalem i nadal to samo. co zrobić ?

Opublikowano

nie hibernować/wstrzymywać

to w sumie normalne w większości sprzętów, po ponownym uruchomieniu częso nie jest przypisywany ten sam mac albo wcale nie jest przypisany mac do karty. możesz spróbować reklamować

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ale chodzi o to że ja się nie moge z siecią w ogole polaczyc a karte sieciową mam wlączoną. mam tak od czasu gdy padla mi bateria wlaczyl sie stan hibernacji/wstrzymania i teraz mi się nie chce polaczyc przez wifi. reinstalowalem sterowniki wylaczalem i wlaczalem karte i nadal to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...